Skip to content
01 Danique Thijs
Top fotograaf met een engelengeduld!! Neemt zelf de meest vreemde posities aan om ervoor te zorgen dat zijn model maar perfect op de foto staat! Aangename man om mee samen te werken, zowel voor kids als volwassenen.
Danique Thijs
02 Lynn Van Acolyen
Dankjewel voor de mooie foto's!!! Wij hebben ons huwelijk op twee dagen gevierd en zowel het burgerlijk huwelijk als ons wedstival heb je prachtig vastgelegd met de camera! Niet alleen voor het eindresultaat zijn we super blij, maar ook als persoon was het super fijn om je erbij te hebben! Dikke merci! X
Lynn van Acolyen
Newborn
Super fotograaf! We zijn enorm blij met het resultaat van onze newbornshoot. Bedankt voor je geduld en professionaliteit!
Ylenia Farinelli
03 Thalia Van de Perre
Super vlotte samenwerking en prachtige foto's! Heel veel lovende commentaar gekregen van familie en vrienden over de fotograaf en natuurlijk de foto's! Zeker een aanrader!
Thalia van de Perre
10 Kristel Bourgeois
Ik heb al geregeld voor zijn lens mogen staan. Alleen, met partner, met vriendinnen,... in de studio en op locatie. Hij werkt met veel enthousiasme, humor, discretie (omkleden etc),... met prachtige resultaten als gevolg! Ik heb je zien groeien en ik ben er zeker van dat je nog heel wat in je mars hebt! Doe zo verder!
Kristel Bourgeois
11 Jessie Paulissen
Professionele fotograaf, met altijd prachtige resultaten!
Jessie Paulissen
12 Tina Briers
Top fotograaf! Heel veel bezig om de beste belichting en poses te krijgen zodat er top fotos worden gemaakt! Want bij mijn opdracht van spieren vast te leggen is belichting lang de juiste hoek zeer belangrijk. Top gedaan!!!
Tina Briers
19 Sarah Stouten
Het is super fijn om met jou samen te werken Stefan! Heel professioneel en juist in omgang met alle grapjes tussendoor ik voelde me steeds op m'n gemak tijdens de shoot! Good job Stefan
Sarah Stouten
20 Charlotte Van Breda
Super fotograaf met kennis van zijn vak ! Bedankt voor de prachtige herinneringen !!!
Charlotte Van Breda
Joyce Aendekerk
Een topper in zijn vak! Heel aangenaam, grappig, luchtig en vlotte fotograaf die je zelf laat kiezen wat je leuk vindt als model. Met de nodige tips van deze fotograaf krijg je een heel mooi resultaat!
Joyce Aendekerk
04 Lien Vanreyten
Het was niet gemakkelijk, foto's nemen van een actieve bengel... Maar je deed er alles aan om toch mooie foto's te nemen. Dat appreciëren we enorm, dus nogmaals een dikke merci! En ja hoor, er zijn erg leuke foto's bij! Een hele dikke merci. We zijn heel blij met de foto's.
Lien Vanreyten
06 Magno Giosa
SUPER TOP FOTOGRAAF!! Wij hadden onze dag niet mooier kunnen vastleggen als jij gedaan hebt! we kijken uit naar het eindresultaat maar zijn er meer als zeker van dat onze fotos PRACHTIG gaan zijn!! Danku om ons zo op ons gemak te laten voelen!
Magno Giosa
13 Melanie Posito
Topfotograaf! Super leuke samenwerking, zeker en vast voor herhaling vatbaar!
Melanie Posito
14 Roza Ossowska
Ondanks de frisse temperaturen toch een zeer leuke shoot gehad! Zeer aangename samenwerking, zeker voor herhaling vatbaar!
Roza Ossowska
21 Jessica Romano
Onlangs communieshoot gehad van onze dochter. Hele mooie foto’s, Enora was direct op haar gemak, en ze had er plezier in. Je hebt dat top gedaan! Dankjewel
Jessica Romano
22 Joris Siemons
Top fotograaf! Dikke aanrader!
Joris Siemons
08 Lindsay Janssen
Topfotograaf! Topfoto's!
Lindsay Janssen
09 Kim Ramakers
Een fotograaf die je helemaal op je gemak laat voelen en je veel inspraak geeft bij het aanbrengen van ideeën. Er is ook altijd ruimte voor (veel) grapjes!
Kim Ramakers
16 Joseph Avgoustakis
Heb gisteren een super fitness shoot achter de rug. Stefan doet er alles aan om aan je verwachtingen te voldoen, en meer. Geen enkele invalshoek is veilig voor hem. Chapeau maat, zeker voor herhaling vatbaar .
Joseph Avgoustakis
17 Sydney Herfs
Super leuke ervaring! Je voelt je direct op je gemak. Top fotograaf!
Sydney Herfs
18 Sanne Bogaers
Top fotograaf! Altijd super mooie foto's, leuke ideeën en stelt je helemaal op je gemak! Ook super voor een zwangerschapsshoot!! #zeertevreden
Sanne Bogaers

Laat je review achter!